Por una educación pública, gratuita, de calidad y laica, para luchar por la igualdad

Blog

Ensenyants Solidaris / Blog  / Cursos solidaris a distància

Cursos solidaris a distància

Estimats amics i amigues,

de ben segur que us heu plantejat alguna vegada com podíeu participar en un projecte solidari. Per això us escrivim, per proposar-vos col·laborar en el projecte de cooperació que hem iniciat fa tres anys.

En els darrers quatre anys la cooperació s’ha vist afectada per la crisi i no hi ha hagut convocatòries d’ajudes, així que ens hem hagut d’espavilar per seguir amb l’estratègia de solidaritat internacional que sempre ens ha caracteritzat. Per això, vàrem dissenyar una plataforma de formació Moodle que és totalment solidària: els docents que imparteixen  els cursos no cobren i els docents de Guatemala i Perú que els reben no paguen.

http://formacionsolidaria.org/

Aquesta proposta ha estat molt innovadora i reconeguda en diferents àmbits i hem aconseguit que els cursos estiguin homologats per les universitats de Guatemala i de Perú.

Ara mateix estan a punt d’acabar 24 cursos amb més de 900 docents matriculats. No tots acaben per les dificultats d’accés a internet i per la nul·la experiència en formació en línia, però precisament per això és un repte molt atractiu.

És per això que necessitem tutors per als cursos que comencen el febrer de 2017, ja siguin els que ja estan elaborats (que ens han deixat anteriors col·laboradors) o per dissenyar-ne algun de nou, d’entre les temàtiques que ens sol·liciten. Estem desbordats davant l’interès que ha despertat i per això us escrivim, per veure la possibilitat de col·laborar plegats.

Segurament molts de vosaltres estareu molt ocupats, amb moltes activitats, la vida ens porta a múltiples obligacions; només volem dir-vos que no implica molta feina, sobretot si esteu habituats a les Tics.

Si voleu informar-vos ens escriviu o ens telefoneu, a baix hi ha les dades.

PD:  Una altra cosa, el proper any tornarà a sortir la convocatòria de cooperants, per si hi voleu participar.