Por una educación pública, gratuita, de calidad y laica, para luchar por la igualdad

Blog

Ensenyants Solidaris / Blog  / STEI Intersindical, Ajuntament d’Artà i Ensenyants Solidaris, al cap davant de la lluita internacional contra la violència de gènere

STEI Intersindical, Ajuntament d’Artà i Ensenyants Solidaris, al cap davant de la lluita internacional contra la violència de gènere

Més de quarenta persones han atès a Artà  la presentació per part de l’associació Avanç filmacions educatives del documental «CHAOUEN, centro de escucha y atención «, que mostra el treball solidari d’entitats sociales marroquines i balears, amb les víctimes de violència de gènere al Marroc.
A l’activitat han participat dones de l’associacio «Mujeres que no callan» moltes de les quals han patit situacions de violència, i han compartit el seu testimoni després del documental.
Es tracta d’un projecte finançat per lAjuntament d’Artà i emmarcat dins el Pla d’igualtat que contempla la lluita contra la violència de gènere, tant en la seva dimensió local com internacional.
A  més del documental, s’ha presentat la unitat didactica, amb la qual l’STEI Internsindical, l’altra entitat que ha donat suport al projecte, oferirà a tots el centres educatius per tal de treballar aquestes temàtiques.