L’ONGD Ensenyants Solidaris és una entitat amb dones i homes compromeses per un canvi en l'ordre mundial. 

Ens uneix: Un anhel solidari personal i la convicció que la pobresaestructural de les majories és una violació dels Drets Humans; i la ideade la solidaritat basada en l'extensió i el gaudi de tots els drets per atotes les persones des de l'equitat de gènere. Treballem juntament amb comunitats i organitzacions populars que reivindiquen drets i alternatives socials i econòmiques i impulsen la democràcia participativa. La nostra cooperació està al servei de les pròpies organitzacions populars per a donar suport processos soci polítics de transformació social, vam encoratjar una visió crítica de la ciutadania en la nostra societat i en les institucions públiques  i privades.  

Pretenem ser una entitat que conjumini voluntats i recursos per a enfortir als moviments socials mantenint-se fidel al seu ideari enfront de l'exterior amb instruments de treball en cooperació i sensibilització.

Els nostres valors són la Solidaritat, el Compromís, la Confiança en l'equip humà, la Interculturalitat, la Transparència en la gestió, el Respecte als processos, l'Equitat de gènerei una Ideologia i filosofia compartida.

Els nostres objectius són:

 • Treballar dins el camp de la solidaritat i cooperació internacional, entenent que  l’educació és una eina eficaç de transformació social i denúncia de les causes originaries de les desigualtats.Potenciar el nivell educatiu dels docents del països del sud.
 • Acompanyar els processos en defensa dels drets humans i transformació social.
 • Aportar a l’educació no formal de dones i grups desfavorits.
 • Acompanyar en processos productius solidaris al sud.
 • Treballar i intercanviar dinàmiques, metodologies i organització dins les aules.
 • Donar suport a les comunitats desarrelades i als seus drets fonamentals.
 • Dissenyar i impartir cursos i seminaris formatius al professorat d’Amèrica Llatina.
 • Editar recursos didàctics.
 • Formar el professorat de les Illes dins els camps de la cooperació i la sensibilització
 • Sensibilitzar els centres escolars de les Illes i la resta de població a partir de l’experiència i estada viscuda en els altres països.

 L'ajuda al desenvolupament requereix cada vegada més, un compromísde tota la societat, un compromís en el qual totes les ciutadanes i ciutadans contribueixin a la consecució d'un món més just, realment democràtic i estable. Aquest compromís no s'aconseguirà sense un treball de formació i de sensibilització social, en definitiva, que promogui una educació que planti cara als valors neoliberals que imperen actualment en la nostra societat. Pertot això, hem treballat en els següents camps:

 • Educació per al desenvolupament sostenible
 • Realització de seminaris educatius amb docents d’arreu del mon
 • Edició de material didàctic
 • Capacitació de docents a Llatinoamèrica

La feina que estam realitzant és gràcies a la col·laboraciód'escoles,ajuntaments, entitats públiques, privades, associacions de mares ipares,voluntaris,cooperants i d'un equip tècnic.

En la col·laboració social i treball en xarxa, treballam juntament amb l’STEI-i entitat amb la que treballem conjuntament i amb el mateixos objectius, ampliant el camp de les persones que se troben d’acord amb el nostre model fora dels àmbits educatius. 

Participem dins la Coordinadora d’ONGs per al desenvolupament de les Illes Balears.

Els processos migratoris i les seves polítiques, el desenvolupament, la multiculturalitat, la interculturalitat i les noves eines de cooperació són elements i reptes als quals cal donar resposta.       

BetFair F.BetRoll UK Bookies
Top United Kingdom Bookmakers http://betroll.co.uk/